Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti. Tilaa viimeistään 12.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee PostNord kirjelähetyksiä).

Holiday Blockbuster Anglo Gift Box

Holiday Blockbuster Anglo Gift Box

Estée Lauder

Määrä rajoitettu – osta nyt, niin saat 30 kauneustuotetta! Tämä on lahja, jota olet odottanut: suurin ja kaunein kokoelmamme pakattuna Deluxe-meikkilaukkuun. Katso kaikki sävyt ja koot alta.
115 €
(Arvo:490)
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Holiday Blockbuster Anglo Gift Box
p94001224
v94001225
Estée Lauder
EUR
115

Tuotearvostelut

Inka | 3.11.2019
Hintansa arvoinen paketti, mutta tuotteen kuvaus on harhaanjohtava, koska paketissa ei ole 30 tuotetta vaan palettien sävyt on laskettu jokainen yhdeksi tuotteeksi.

Lisätietoja

Määrä rajoitettu – osta nyt, niin saat 30 kauneustuotetta! Tämä on lahja, jota olet odottanut: suurin ja kaunein kokoelmamme pakattuna Deluxe-meikkilaukkuun. Katso kaikki sävyt ja koot alta. SAAT TÄYSIKOKOISEN SEERUMIN: • 1 x Advanced Night Repair – suosituin seerumimme (täysikokoinen) • 2 x Pure Color Envy Face + Eye Palette (täysikokoinen, 10 sävyä kummassakin, 20 yhteensä) • 1 x Sumptuous Extreme Mascara (täysikokoinen) • 3 x Pure Color Envy Lipstick (täysikokoinen) • 1 x Pure Color Envy Lip Gloss (täysikokoinen) LISÄKSI IHONHOITOTUOTTEIDEN SUOSIKIT JA PALJON MUUTA: • 1 x Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex (Deluxe-matkakoko) • 1 x Revitalizing Supreme+ Creme (Deluxe-matkakoko) • 1 x Eye Makeup Remover (täysikokoinen) • Kosmetiikkalaukku
Käytä tarpeen mukaan Eye Makeup Removeria ja puhdista kasvot tavalliseen tapaan. Levitä seerumi ja sen jälkeen Revitalizing Supreme+ Creme ja silmänympärysvoide. Luo haluamasi ilme luomiväreillä ja levitä ripsiin ripsiväriä. Levitä poskille poskipunaa. Viimeistele huulipunalla tai huulikiillolla.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331