Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Revitalizing Supreme Global Anti-aging CC Cream SPF10

Revitalizing Supreme Global Anti-aging CC Cream SPF10

Estée Lauder

Vaikuttaa ikääntymisen merkkejä vastaan samalla tavoin kuin muutkin Supreme-sarjan tuotteet, jotka ehkäisevät juonteita ja ryppyjä sekä ihon väsymistä ja himmenemistä.
70 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Revitalizing Supreme Global Anti-aging CC Cream SPF10
p926174
v44698801
Estée Lauder
EUR
70

Tuotearvostelut

Emma | 4.04.2019
Olen käyttänyt tätä lähinnä yksin, mutta toimii myös meikkivoiteen alla. Luo iholle luonnollisen heleän lopputuloksen, levittyy kauniisti ja helposti.

Lisätietoja

Vaikuttaa ikääntymisen merkkejä vastaan samalla tavoin kuin muutkin Supreme-sarjan tuotteet, jotka ehkäisevät juonteita ja ryppyjä sekä ihon väsymistä ja himmenemistä. Tuote sävyttää ihoa kevyesti ja luonnollisesti, ja siinä on aurinkosuojakerroin 10. Tämä tehokas, monivaikutteinen voide mukautuu ihon erityistarpeisiin. Se sisältää itsesäätelevää väriä ja sävyttävää pigmenttiä, joka mukautuu ihon omaan sävyyn ja saa aikaan kauniin, heleän vaikutelman. Tuote torjuu kaikenlaisia ikääntymisen merkkejä: juonteita, ryppyjä, ihon väsymistä ja himmenemistä sekä kuivumista. Uraauurtava IntuiGen Technology™ edistää lisäksi ihon kiinteyttä. Iho tuntuu miellyttävältä ja pysyy auringolta suojattuna koko päivän. Tuotetta voidaan käyttää joko yksikään kosteusvoiteena tai meikkivoiteen alla.
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Ikääntynyt
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331