Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 2C3 Fresco
Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 2C3 Fresco

Perfectionist Youth-Infusing Makeup SPF 25 2C3 Fresco

Estee Lauder

Tasoittavin meikkimme, joka tehoaa yhtä hyvin juonteisiin ja ryppyihin kuin paras seerumimme – Perfectionist [CP+R]. Tämä 3-in-1-pohjustusvoide hoitaa ja vähentää juonteita ja ryppyjä.
58 €
2C3 Fresco
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Tasoittavin meikkimme, joka tehoaa yhtä hyvin juonteisiin ja ryppyihin kuin paras seerumimme – Perfectionist [CP+R]. Tämä 3-in-1-pohjustusvoide hoitaa ja vähentää juonteita ja ryppyjä. Ainutlaatuisen yhdistelmän hoitavat, öljyttömät ainesosat varmistavat, että iho on kosteutettu ja miellyttävä. Vahvistaa ihon luonnollista tukirakennetta ja antaa iholle tasaisemman ja selkeämmän ulkonäön sekä vähemmän näkyviä ryppyjä. POHJUSTUSVOIDE – antaa jatkuvasti tasaisen ihon ja korostaa ihon muotoja. KOSTEUTTAA – täyttää ihon kosteudella sekä tällä hetkellä että pitkäkestoisesti. ANTI-AGE – silottaa ihoa sekä vähentää juonteita ja ryppyjä.
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331