Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer SPF 10 Light
Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer SPF 10 Light

Double Wear Stay-In-Place Flawless Wear Concealer SPF 10 Light

Estee Lauder

Käytetään kaikkialla kasvoissa kohdissa, joissa epätasaisuudet halutaan peittää. Peittää tehokkaasti tummat silmänaluset. Kestää koko päivän ajan tahraamatta.
35 €
Light

Tuotearvostelut

Ida-Maria | 2.03.2018
Tämä peitevoide levittyy todella helposti ja on todella peittävä. Peitevoide ei myöskään kuivu liian paljon eikä paakkuunnu silmien alle. Tuote sopii myös hyvin meikkivoiteen päälle. Sävyjä voisi kuitenkin olla enemmän mutta muuten todella hyvä tuote jos löytää sopivan sävyn.
Mirkku | 2.03.2018
Paras peiteaine ja täydellinen silmämeikin pohjustukseen
Irene | 24.02.2018
Mainio peiteaine. Levittyy tasaisesti eikä korosta ryppyjä tai juonteita, joten sopii myös vanhemman ihon peiteaineeksi. Peittää melko hyvin tummat silmänaluset. Aurinkosuoja ilahduttaa myös.

Lisätietoja

Käytetään kaikkialla kasvoissa kohdissa, joissa epätasaisuudet halutaan peittää. Peittää tehokkaasti tummat silmänaluset. Kestää koko päivän ajan tahraamatta. Puolipeittävä tai erittäin peittävä. Jos käytät sitä yhdessä meikkivoiteen kanssa, levitä ensin meikkivoide ja sitten peitevoide.
Ihotyyppi:Rasvoittuva
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Dewy
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331