Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Luxe Magnetic Opulent Accent False Lashes

Luxe Magnetic Opulent Accent False Lashes

Eylure

Magneettiset 3/4-pituiset Luxe Magnetic Opulent Accent -irtoripset muistuttavat minkinkarvaripsiä. Ripset on aseteltu luonnollisella tavalla ristikkäin ja niissä on sulkamainen pinta.
19,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Luxe Magnetic Opulent Accent False Lashes
p90802044
v90802045
Eylure
EUR
19.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Magneettiset 3/4-pituiset Luxe Magnetic Opulent Accent -irtoripset muistuttavat minkinkarvaripsiä. Ripset on aseteltu luonnollisella tavalla ristikkäin ja niissä on sulkamainen pinta. Täydellinen valinta ylelliseen tyyliin.
Pakkaus sisältää applikaattorin ja rasian, joka suojaa ripsiä, kun ne eivät ole käytössä. Virheetön ilme silmänräpäyksessä ilman liimaa! Ripset on helppo kiinnittää pienillä magneeteilla. Kun pidät ne aina mukana, olet valmis lähtemään yöelämään vaikka suoraan toimistolta työpäivän päätteeksi. Voidaan käyttää jopa 15 kertaa. Säilytä ripset rasiassa, kunnes käytät niitä uudelleen (ja uudelleen!).
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331