Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume
Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume

Fiberwig Volume Lash Mascara Captivating Volume

Fiberwig

Huipputekninen Miaray Fiberwig on Japanin myydyin maskara, joka perustuu edistykselliseen putkiteknologiaan. Fiberwig tekee ripsistä uskomattoman pitkät ja kestää koko päivän.
25 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Emma | 9.05.2019
Surkein tämän hintaskaalan ripsiväri mitä olen kokeillut. Ei tarttunut ripsiini ollenkaan. Ei myöskään toiminut ystävälläni, jolle yritin lahjoittaa kyseistä tuotetta. Suurin ripsiväripettymys tähän asti.
Helena | 10.03.2018
Tuuheuttava ripsiväri joka jättää ripset kuitenkin luonnollisen näköisiksi. Erillaisen koostumuksen ansiosta tuote ei pakkaannu ripsiin ja kuivuu nopeasti, eli myöskään sen leviämisestä tai suttuuntumisesta ei ole huolta. Ainoa miinus tulee siitä että tuotteen todella saa vain läpimällä vedellä pois, eli meikinpoistoliinoja käyttäessä tarvitsee vielä erikseen poistaa maskara lämpimässä vedessä käytetyllä vanulapulla (kylmällä vedellä tuote ei lähde, eli ei myöskään sateen sattuessa). Tämä tosin on varmaan plussaa nille jotka pitävät pitkäkestoisesta, vedenkestävästä maskarasta.
Essi | 8.03.2018
Paras ripsiväri, mitä olen ikinä käyttänyt! Ollut minulla käytössä jo useamman vuoden, enkä vaihtaisi pois. Lopputuloksena ihanan pitkät ja tuuheat ripset, toisinaan saan nimensä mukaisesti kommentteja, että onko minulla ripsien pidennykset/tekoripset, kun käytän tätä ripsaria. Lähtee helposti pois lämpimällä vedellä, ei karise päivän aikana eikä ärsytä silmiä. Täydellinen tuote!

Lisätietoja

Huipputekninen Miaray Fiberwig on Japanin myydyin maskara, joka perustuu edistykselliseen putkiteknologiaan. Fiberwig tekee ripsistä uskomattoman pitkät ja kestää koko päivän. Poistaminen käy huippuhelposti: vain vähän haaleaa vettä, niin maskara ”liukuu” pois ripsistä. et tarvitse voimakkaita silmämeikinpoistoaineita.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331