Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Paint-on False Lashes Mascara Pure black
Paint-on False Lashes Mascara Pure black
Paint-on False Lashes Mascara Pure black

Paint-on False Lashes Mascara Pure black

Fiberwig

Huipputekninen Miaray Fiberwig on Japanin myydyin maskara, joka perustuu edistykselliseen putkiteknologiaan. Fiberwig tekee ripsistä uskomattoman pitkät ja kestää koko päivän.
25 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Iines | 13.12.2018
Olin todella skeptinen tämän suhteen luettuani myös negatiivisia arvosteluita. Myös senkin takia, että omat ripseni ovat aina olleet todella lyhyet ja hauraat eikä juurikaan mikään ripsari ole tehnyt ihmeitä niille. Tämä kirjaimellisesti pidensi niitä pidemmiksi mitä ne oikeasti normaalisti ovat, lieneekö kuitujen ansiota? En tiedä, mutta luottoripsari tästä tuli!
Anastasia | 4.12.2018
Paras tuote! Näyttää ihanalta ripssä ja levittyy tosi helposti ja kätevästi!
Miss Vanity | 10.11.2018
Suosikki viimeisen 10 vuoden ajalta johon palaan aina satunnaisesti. Helppo laittaa ja lopputulos on näyttävä. Poispesu se vasta näppärää onkin.

Lisätietoja

Huipputekninen Miaray Fiberwig on Japanin myydyin maskara, joka perustuu edistykselliseen putkiteknologiaan. Fiberwig tekee ripsistä uskomattoman pitkät ja kestää koko päivän. Poistaminen käy huippuhelposti: vain vähän haaleaa vettä, niin maskara ”liukuu” pois ripsistä. et tarvitse voimakkaita silmämeikinpoistoaineita.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331