Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men

LUNA 2 For Men

Foreo

LUNA™ 2 for MEN on innovatiivinen ihonhoitolaite anti-age-toiminnolla. Laitteen optimoidun designin ansiosta iho puhdistuu syvemmältä ja tehokkaammin.
178,10 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

LUNA™ 2 for MEN on innovatiivinen ihonhoitolaite anti-age-toiminnolla. Laitteen optimoidun designin ansiosta iho puhdistuu syvemmältä ja tehokkaammin. Lisäksi LUNA™ 2 for MEN valmistelee ihon tarkempaa ja miellyttävämpää parranajoa varten. Ultrahygieeniset ja hellävaraiset silikoninystyt ovat 35 kertaa hygieenisemmät kuin nylonharjakset. Laitteeseen ei tarvita vaihtoharjaspäitä ja akku kestää jopa 450 käyttökertaa yhdellä täydellä latauksella. 8 000 T-Sonic™-värähtelyä minuutissa tekee iholle hellävaraisen kuorinnan; poistaa kuolleen ihosolukon sekä puhdistaa ihohuokoset 99,5 prosenttisesti liasta ja öljystä. Hoitolaitteen anti-age-toiminto häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tekee ihosta napakamman ja kiinteämmän näköisen.
Käyttö:
Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvoille, kostuta LUNA™ 2 for MEN vedellä ja käynnistä puhdistustoiminto. Puhdista iho pyörivin liikkein minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa kasvot. Levitä kasvoille valitsemasi ihotyypin mukainen hoitovoide. Käynnistä anti-age-toiminto ja käsittele hoitopinnalla juonteille alttiita alueita minuutin ajan. Tuloksena kiinteämpi, tasaisempi ja hehkuva iho!
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331