Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men
Kampanja -20%

LUNA 2 For Men

Foreo

LUNA™ 2 for MEN on innovatiivinen ihonhoitolaite anti-age-toiminnolla. Laitteen optimoidun designin ansiosta iho puhdistuu syvemmältä ja tehokkaammin.
142,48 €178,10 €

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

LUNA™ 2 for MEN on innovatiivinen ihonhoitolaite anti-age-toiminnolla. Laitteen optimoidun designin ansiosta iho puhdistuu syvemmältä ja tehokkaammin. Lisäksi LUNA™ 2 for MEN valmistelee ihon tarkempaa ja miellyttävämpää parranajoa varten. Ultrahygieeniset ja hellävaraiset silikoninystyt ovat 35 kertaa hygieenisemmät kuin nylonharjakset. Laitteeseen ei tarvita vaihtoharjaspäitä ja akku kestää jopa 450 käyttökertaa yhdellä täydellä latauksella. 8 000 T-Sonic™-värähtelyä minuutissa tekee iholle hellävaraisen kuorinnan; poistaa kuolleen ihosolukon sekä puhdistaa ihohuokoset 99,5 prosenttisesti liasta ja öljystä. Hoitolaitteen anti-age-toiminto häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tekee ihosta napakamman ja kiinteämmän näköisen.
Käyttö:
Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvoille, kostuta LUNA™ 2 for MEN vedellä ja käynnistä puhdistustoiminto. Puhdista iho pyörivin liikkein minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa kasvot. Levitä kasvoille valitsemasi ihotyypin mukainen hoitovoide. Käynnistä anti-age-toiminto ja käsittele hoitopinnalla juonteille alttiita alueita minuutin ajan. Tuloksena kiinteämpi, tasaisempi ja hehkuva iho!

Uskomme, että voisit pitää myös näistä

KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331