Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men
LUNA 2 For Men

LUNA 2 For Men

Foreo

LUNA™ 2 on innovatiivinen ihonhoitolaite anti-age-hoidolla. Laitteen optimoidun designin ansiosta iho puhdistuu syvemmältä ja tehokkaammin.
178,10 €
For Men
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
LUNA 2
p89154360
v89154357
Foreo
EUR
178.1

Tuotearvostelut

Ana | 9.12.2019
Olen vähän kahden vaiheilla tämän kanssa. En käytä meikkivoiteita, joten meikinpuhdistuksesta en osaa sanoa, mutta ihon puhdistaa hyvin. Toimii ehkä enemmänkin ihon kuorintana, joten en käytä joka päivä. Liiasta käytöstä iho ärsyyntyy ja alkaa punottaa.
Alina | 18.11.2018
En suosittele laittamaan harjaa suoraan iholle jossa on ensimmäinen kerros meikkiä, vaan ihonpuhdistuksen toisena askeleena. Eli ensin otan itse jollakin meikinpoistoaineella itse meikin jonka jälkeen puhdistan ihon vielä Luna-kasvoharjalla. Ihoni on melko herkkä, ja laite kyllä soveltuu ihotyypilleni hyvin. Käytin ennen Clarisonic-kasvoharjaa noin viisi vuotta, mutta päätin kokeilla Luna-kasvoharjaa koska siihen ei tarvitse ostaa vaihtopäitä. Tykkään vähän enemmän Clarisonicin delicate-harjapäästä kasvoilla, jonka vuoksi Foreo ei saa ihan täyttä viittä pistettä. Mutta laite tekee kyllä hommansa ja on mukavan näppärä ottaa matkoillekin mukaan.
ForeoLuna | 2.10.2018
Valitettavasti tuote on mielestäni ihan turhake, tärisee vain iholla ei se muuta teekkään. Meikit ei saa otettua pois hyvin piti sen jälkeen myös pestä uudelleen että iholta meikit menisivät pois. Toivoisin, että Foreolla olisi myös tyytyväistakuu niinkuin Claricsonicilla, joten ennekuin ostat mieti tarkkaan miksei siinä ole ja esim Claricsonicilla on 90pv tyytyväistakuu.

Lisätietoja

LUNA™ 2 on innovatiivinen ihonhoitolaite anti-age-hoidolla. Laitteen optimoidun designin ansiosta iho puhdistuu syvemmältä ja tehokkaammin. Ultrahygieeniset ja hellävaraiset silikoninystyt ovat 35 kertaa hygieenisemmät kuin nylonharjakset. Laitteeseen ei tarvita vaihtoharjaspäitä ja akku kestää jopa 450 käyttökertaa yhdellä täydellä latauksella. LUNA™ 2 ihonpuhdistusharjaa on saatavilla neljä eri vaihtoehtoa – kullekin ihotyypille omansa. 8 000 T-Sonic™-värähtelyä minuutissa tekee iholle hellävaraisen kuorinnan, poistaa kuolleen ihosolukon ja meikinrippeet sekä puhdistaa ihohuokoset 99,5 prosenttisesti liasta ja öljystä. Hoitolaitteen anti-age-toiminto häivyttää hienoja juonteita ja ryppyjä sekä tekee ihosta napakamman ja kiinteämmän näköisen.
Käyttö:
Levitä valitsemasi puhdistustuote kasvoille, kostuta LUNA™ 2 vedellä ja käynnistä puhdistustoiminto. Puhdista iho pyörivin liikkein minuutin ajan. Huuhtele ja kuivaa kasvot. Levitä kasvoille valitsemasi ihotyypin mukainen hoitovoide. Käynnistä anti-age-toiminto ja käsittele hoitopinnalla juonteille alttiita alueita minuutin ajan. Tuloksena tasaisempi, kiinteämpi ja kauniisti hehkuva iho!
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331