Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

UFO Mask Call It a Night
UFO Mask Call It a Night
UFO Mask Call It a Night
UFO Mask Call It a Night
UFO Mask Call It a Night

UFO Mask Call It a Night

Foreo

ILTASATU IHOLLESI Korkealuokkainen mikrokuitunaamio yhdistetettynä ainutlaatuiseen UFO-hoitorutiiniin tekee ihosta hehkuvan kauniin – illasta aamuun, vain 90 s...
9,99 €

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

ILTASATU IHOLLESI
Korkealuokkainen mikrokuitunaamio
yhdistetettynä ainutlaatuiseen UFO-hoitorutiiniin tekee ihosta hehkuvan kauniin – illasta aamuun, vain 90 sekunnISSA 20 minuutin hoidon sijaan! Call It A Night UFO-aktivoitava naamio sisältää ginsengiä ja oliiviöljyä, jotka ravitsevat ja elvyttävät ihoa yön aikana.
90-SEKUNNIN HOITO
UFO Call It A Night -naamiohoito käynnistyy 30 sekunnin lämmön, T-sonic -korketaajuusvärähtelyn ja punaisen LED-valon yhdistelmällä - edistäen naamion koostumusta imeytymään ihon pinnan alle. Tämän jälkeen T-sonic -värähtely muuttuu matalataajuusvärähtelyksi, joka ilman lämpöä mutta yhdessä punaisen LED-valon kanssa keskittyy parantamaan verenkiertoa ja ihon kimmoisuutta.
TULEVAISUUDEN SHEET MASK
Mikrokuidusta valmistettu erittäin pehmeä Call It A Night -naamio takaa virheettömän kauniin ihon iltahämärästä aamunkoittoon. Erityinen UFO-app on kehitetty auttamaan hoitorutiiniesi hallinnassa ja rentouttamaan sinut juuri ennen unentuloa.
● Uudistava & ravitseva naamio, jättää ihon sileäksi ja unelmanpehmeäksi
● Erittäin pehmeä mikrokuitunaamio, joka perustuu korealaiseen ihonhoitoreseptiikkaan, sisältää ginsengiä ja oliiviöljyuutetta
● Ginseng elvyttää ihoa välittömästi - paljastaen ihon luonnollisen hehkun
● Oliiviöljy ravitsee ihoa tehokkaasti nukkuessasi - herätessäsi ihosi on terveen hehkuvan näköinen
● Yhdistetään FOREOn UFO tai UFO mini -laitteen kanssa
● 90 sekunnin hoito - välittömät tulokset
● Naamion tärkeät ainesosat saadaan tasaisesti jokaiselle kasvojen alueelle
● Ravitsee: Lämpö yhdistettynä T-sonic -värähtelyyn avaa huokset ja saa naamion ainesosat imeytymään syvemmälle ihoon
● Elvyttää: Punainen LED-valo stimuloi kollageenin tuotantoa
● Elävöittää: Matalantaajuuden T-sonic -värähtely yhdistettynä punaiseen LED-valoon edistää verenkiertoa ja ihon kimmoisuutta - tuloksena sileämpi ja kirkkaampi iho
● Luonnolliset ja turvalliset ainesosat, ei sisällä seuraavia ainesosia: parabeeni, fenoksietanoli, alkoholi, dinatrium EDTA
1. Valmistele ja ravitse
Lämpö avaa ihohuokoset ja edistää ravitsevien ainesosien imeytymistä syvemmälle ihoon yhdessä T-sonic -värähtelyn avulla. Elvyttävä punainen LED-valo stimuloi kollageenin tuotantoa.
2. Elävöitä
Matalantaajuuden T-sonic -värähtely yhdistettynä punaiseen LED-valoon edistää verenkiertoa ja ihon kimmoisuutta - tuloksena sileämpi ja kirkkaampi iho.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331