Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

ISSA Hybrid Cobalt Blue
ISSA Hybrid Cobalt Blue
ISSA Hybrid Cobalt Blue

ISSA Hybrid Cobalt Blue

Foreo

ISSA™ Hybrid -sähköhammasharjan silikonista ja PBT-polymeereista valmistettu harjapää poistaa plakkia tehokkaasti, mutta on samanaikaisesti hellävarainen ikenille.
169 €
Cobalt Blue

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

ISSA™ Hybrid -sähköhammasharjan silikonista ja PBT-polymeereista valmistettu harjapää poistaa plakkia tehokkaasti, mutta on samanaikaisesti hellävarainen ikenille. ISSA™ Hybrid ei ainostaan tee hampaista valkoisempia ja hymyilystä ehkä entistä helpompaa – lisäksi se on täydellinen sähköhammasharja myös herkimmille hampaille ja ikenille pehmeytensä ja hygieenisyytensä ansiosta.
ISSA™ Hybrid -sähköhammasharja puhdistaa hampaat, poistaa plakin helposti sekä pitää ikenet hyvässä kunnossa. Harjan käyttö ehkäisee hammaskiven muodostumista, kariesta, tummentumia ja hampaiden vihlontaa.
ISSA™ Hybrid on ollut suuri menestys ympäri maailman. Harjan akku kestää jopa 365 käyttökertaa – eli noin kuuden kuukauden ajan.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331