Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

ISSA Mini Enchanted Violet
ISSA Mini Enchanted Violet
ISSA Mini Enchanted Violet
ISSA Mini Enchanted Violet
ISSA Mini Enchanted Violet

ISSA Mini Enchanted Violet

Foreo

ISSA™ mini -sähköhammasharja ei pelkästään kiillota hampaita ja tee hymystä valkoisempaa – sen kompakti ja lapsiystävällinen muotoilu herättää kaikenikäisten hampaiden harjaajien huomion!
99 €
Enchanted Violet

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

ISSA™ mini -sähköhammasharja ei pelkästään kiillota hampaita ja tee hymystä valkoisempaa – sen kompakti ja lapsiystävällinen muotoilu herättää kaikenikäisten hampaiden harjaajien huomion! Harja on mainio valinta lapsille, jotka haluavat hauskan sähköhammasharjan sekä myös aikuisille, jotka haluavat kooltaan pienemmän harjan.
ISSA™ mini -sähköhammasharja muuttaa tapasi harjata hampaita. Sonic-värähtelyteknologia yhdistettynä pehmeisiin silikoniharjaksiin tekee erityisen miellyttävän hampaiden puhdistuksen, suojelee hampaita ja ikeniä liialliselta harjaamiselta, pitää hampaat kiiltävän puhtaina sekä parantaa kokonaisvaltaista suun terveyttä.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331