Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

MEMBERS ONLY: Clarins Lip Perfector -50% & D&G Light Blue Edt -50%

UFO mini Fuchsia
UFO mini Fuchsia
UFO mini Fuchsia
UFO mini Fuchsia
UFO mini Fuchsia
UFO mini Fuchsia
UFO mini Fuchsia
UFO mini Fuchsia
UFO mini Fuchsia
p90332117
v90332118
Foreo
EUR
179

UFO mini Fuchsia

Foreo

PALJASTA HEHKUVA IHO Pienikokoinen ja helppokäyttöinen UFO mini on kehitetty tekemään kasvonaamio älykkäämmin.
179 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

PALJASTA HEHKUVA IHO
Pienikokoinen ja helppokäyttöinen UFO mini on kehitetty tekemään kasvonaamio älykkäämmin. UFO mini -laitteella teet täydellisen kasvohoidon - olitpa sitten kotona tai liikkeellä. Laite hyödyntää LED-valoterapiaa ja hellävaraista lämpöterapiaa. Yhdessä T-sonic -värähtelyn kanssa UFO minin innovatiivinen teknologia saa naamion tärkeät ainesosat imeytymään syvemmälle ihoon. Tuloksena hehkuva, tasainen iho - vain 90 sekunnISSA.
HYPER-INFUSION
Lämpöterapia avaa ihohuokset ja edistää hoitotuotteiden imeytymistä sekä ainesosien pääsyä syvemmälle ihoon. Se edistää myös ihon terveyttä, parantaa verenkiertoa ja ohjaa proteiineja ja ravintoaineita edistäen täten jätteen poistumista. T-Sonic -värähtelyt edistävät valon pääsyä syvemmälle huokosiin tehostaen valon vaikutusta. Värähtely edistää myös hoitotuotteiden imeytymistä ja samalla kasvot saavat rauhoittavan hieronnan.
TERVETULOA TULEVAISUUTEEN
Toisin kuin tavanomaiset kangasnaamiot, UFO tarjoaa ylivertaiset hoitotulokset vain 90 sekunnISSA. Lämpö-, ja kylmäterapian sekä T-Sonic -värähtelyjen yhdistelmä punaisella, sinisellä ja vihreällä LED-valolla mahdollistavat rentouttavan, tehokkaan ja ammattitasoisen spa-hoidon - miellyttäväti kotonasi valmiiksi asetetuilla hoito-ohjelmilla.
TÄYSIN UUDENLAINEN NAAMIOHOITO
UFO mini liukuu iholla vaivattomasti ja aktivoi korealaisten naamioidemme tärkeitä ainesosia. UFO-aktivoitavat naamiot on valmistettu pehmeästä mikrokuidusta, kyllästetty kasvi- ja hedelmäuutteilla, kasviöljyillä sekä luonnollisella kukkaisvedellä. FOREO appin avulla hallinnoit tarkasti UFO minin asetuksia sekä tehostat hoitorutiineja - tuloksena hehkuva iho.
• 90-sekunnin kasvohoito, kehitetty toimimaan yhdessä UFO-aktivoitavien naamioiden kanssa
• UFO mini hyödyntää hyper-infusion-teknologiaa, joka yhdistää huokosia avaavan lämmön ja T-Sonic-värähtelyn, joka parantaa aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon
• Lämpöterapia lämmittää ihoa välittömästi, mikä pehmentää ihoa ja avaa ihohuokoset saaden naamion ainesosat imeytymään ihon syvimpiin kerroksiin.
• Jokainen käsittely sisältää huolella valitun lämpötilan ja värähtelyintensiteetin yhdistelmän maksimaalisen tehokkuuden sekä rauhottavan kasvohieronnan takaamiseksi
• UFO mini tarjoaa kolme erilaista valohoitokäsittelyä: anti-aging (punainen LED), kirkastava (vihreä LED) sekä anti-akne (sininen LED)
• Punainen LED-valo häivyttää ikääntymisen merkkejä & stimuloi kollageenin tuotantoa tehden ihosta nuorekkaamman näköisen
• Vihreä LED-valo kirkastaa sameaa iho sekä tasoittaa ihonväriä tehden ihosta välittömästi hehkuvamman
• Sininen LED-valo tappaa aknea aiheuttavat bakteerit & stimuloi pintaverenkiertoa tehden ihosta terveemmän näköisen
• FOREO appin avulla voi hallinnoida T-sonic -värähtelyn ja valon intensiteettiä sekä lämpö- ja kylmäterapiatoimintoja. App auttaa saamaan laitteen kaikki hyödyt tehokkaasti käyttöön.
• Valmistettu lääketieteellisestä silikonista
• USB-ladattava & 100% vedenkestävä
• 2 vuoden täystakuu"
1. Secure the mask to UFO mini.
2. Press the button to turn on and activate the Make My Day Treatment. Press again to activate the Call It a Night Treatment.
3. Enjoy a 90-second treatment as you glide UFO mini across your face. Treatment phase changes are indicated by 2 quick pulses.
4. 3 quick pulses indicate the end of your treatment. Remove and discard the mask. Rinse UFO mini with water and pat dry
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331