Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

Cleanser For Men 100ml
Cleanser For Men 100ml
Cleanser For Men 100ml
Cleanser For Men 100ml

Cleanser For Men 100ml

Foreo

Väriltään tummansininen puhdistustuote muuttuu käytettäessä syväpuhdistavaksi valkoiseksi vaahdoksi.
29,95 €

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Väriltään tummansininen puhdistustuote muuttuu käytettäessä syväpuhdistavaksi valkoiseksi vaahdoksi. Tuotteen tehokkuus saadaan hydrotermisistä mineraaleista, peräisin vulkaanisista vesistöistä. Nämä mineeraalit puhdistavat iholta liiallisen talin, epäpuhtaudet – samanaikaisesti tehden detox-hoidon kasvojen iholle. Puhdistustuote sisältää runsaasti mineraaleja, jotka vahvistavat ja suojaavat ihoa. Käytettäessä tuotetta yhdessä LUNA™-puhdistuslaitteen kanssa, saadaan tuotteen muuntuva koostumus parhaiten heräämään eloon ja aktiiviset ainesosat pureutumaan syvemmälle ihoon. Ihon hapenottokyky maksimoidaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla käsittelyn pehmeydestä tinkimättä.
Vaikuttavat pääraaka-aineet:
•Hydrotermiset mineraalit: ravitsevat, vahvistavat, nopeuttavat aineenvaihduntaa ja solujen hapensaantia
•Moringauute: DETOX-vaikutus
•Salisyylihappo: syväpuhdistaa
Käyttö:
Hiero puhdistustuotetta aamuin illoin kuivalle iholle. Kostuta LUNA™-puhdistuslaite ja puhdista ihoa yhden minuutin ajan. Huuhtele kasvot. Puhdistustuotetta voidaan käyttää myös manuaalisesti, mutta suosittelemme käytettäväksi yhdessä LUNA™-puhdistuslaitteen kanssa.
Tulos: Pehmeä ja kirkas iho
Koko:100 ml
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331