Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 14. joulukuuta klo. 10.00, jotta ostoksesi ehtivät perille ennen joulua!

Best Face Forward

Best Face Forward

Formula 10.0.6

Tämä intensiivinen ja kosteuttava käsivoide tekee käsistä pehmeämmät ja sileämmät jokaisella käyttökerralla.
11,70 €

Tuotearvostelut

Sonja | 2.03.2018
Tällä tuotteella sain akneni kuriin. Ihoni on parantunut kokonaan aknesta. Olen käyttänyt tätä nyt 4 vuotta enkä aio luopua tämän käytöstä. Tuoksuu hyvälle, tuntuu iholla hyvältä. Geelimäinen koostumus. Paras kasvojenpuhdistusaine.

Lisätietoja

Tämä intensiivinen ja kosteuttava käsivoide tekee käsistä pehmeämmät ja sileämmät jokaisella käyttökerralla. Aivan kuten muutkin palkitut käsivoiteemme, myös tämä sisältää yhdistelmän hoitavaa sheavoita, kosteuttavaa macadamiaöljyä ja mirhauutetta, joka vahvistaa kynsinauhoja ja kynsiä. Uute C-vitamiinipitoisista Tarocco-appelsiineista sekä ihoa hoitava eukalyptus ja salvia kosteuttavat ihoa ja tekevät siitä ihanan pehmeän.
Raikas ja eloisa koko vartalon tuoksukokoelma Tarocco Orange on klassisen tuoksun moderni tulkinta, joka on saanut inspiraatiota eurooppalaisten sitrusparfyymien perinteistä.
Koko:150 ml
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331