Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

It`s in your eyes! Silmämeikit -20%

UUTUUS

ghd Helios Hairdryer - Black

Arvio
Hinta
199 €
Etsi tuote myymälästä
Info
Kuningatar ansaitsee vain parasta... esittelyssä uusi, klassisen musta ghd Helios ™ -hiustenkuivaaja, joka tarjoaa pehmeämmät ja sileämmät hiukset ja äärimmäisen hallitun muotoilun.
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Helios Hairdryer - Black
p94005938
v94005939
ghd
EUR
199
Kuningatar ansaitsee vain parasta... esittelyssä uusi, klassisen musta ghd Helios ™ -hiustenkuivaaja, joka tarjoaa pehmeämmät ja sileämmät hiukset ja äärimmäisen hallitun muotoilun.
ghd Helios™ -hiustenkuivaaja mullistaa muotoilurutiinisi; ghd:n johtavien insinöörien yhdessä huippufyysikkojen ja ammattimaisten stylistien kanssa suunnittelema helios on ergonomisesti tasapainotettu, minkä ansiosta muotoilu tuntuu kevyemmältä. Pidemmän käyttöiän tarjoava, harjaton moottori tuottaa keskitetyn 120 km/h puhallusnopeuden – ghd Helios™ -hiustenkuivaaja tekee muotoilusta tarkkaa ja hallittua ja nopeuttaa huomattavasti stailausrutiiniasi, 8/10 on samaa mieltä* .
Sano hyvästit pörröisyydelle ja sähköisyydelle – edistyneen ionitekniikan ansiosta saat sileämmän ja 30 % kiiltävämmän** tuloksen. Aeroprecis™-tekniikka ja erityinen muotoiltu suutin tekevät muotoilusta hallitumpaa, 8/10 on samaa mieltä*.
Nopeus, tehokkuus ja äärimmäinen hallittavuus – ghd Helios™ -hiustenkuivaajan avulla sinusta tulee föönauksen kuningatar.
*kuluttajatesti, verrattuna tavalliseen hiustenkuivaajaan
**verrattuna luonnollisesti kuivuneisiin hiuksiin
EAN:
5060569867136

Ei arvosteluja

Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331