Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

MEMBERS ONLY: -15% koko ostoksestasi* kicks.fi-nettikaupassa alekoodilla: KICKS15
Muista kirjautua sisään! (*norm. hintaiset tuotteet, ei Byredo)

Gravitymud Power Rangers Green 30 g
Gravitymud Power Rangers Green 30 g
SUPERSALE -30% ALE-hinnasta

Gravitymud Power Rangers Green 30 g

Glamglow

Nyt uudet SÄHÄKÄT värit! GLAMGLOW’n ja Sabanin Power Rangers -yhteistyön tulosta voisi luonnehtia tunnisteella #morphinandmasking.
14,65 €29,90 €

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Nyt uudet SÄHÄKÄT värit!
GLAMGLOW’n ja Sabanin Power Rangers -yhteistyön tulosta voisi luonnehtia tunnisteella #morphinandmasking. Näitä kahta uutta GRAVITYMUD FIRMING TREATMENTS -tuotetta on myynnissä rajallinen määrä, ja niiden sähäkät värit ovat saaneet innoituksensa Power Rangers -hahmoista: Rita Repulsa Green ja Goldar Gold.
Rita Repulsa Green tai Goldar Gold GRAVITYMUD FIRMING TREATMENT on hoitotuote, joka kiinteyttää ihoa ja selkeyttää kasvonpiirteitä. Ainesosien yhteisvaikutus saa ihon tuntumaan suorastaan supersankarin iholta. Kasvonpiirteistä tulee entistä selkeämmät ja ihosta tasaisempi ja napakampi jokaisen hoitokerran jälkeen. Innovatiivinen peel off -koostumus jättää ihon kiinteäksi ja kimmoisaksi. #MORPHINANDMASKING
Levitä runsas, tasainen kerros tuotetta puhdistetulle iholle. Vältä kulmakarvoja ja hiusrajaa. Anna vaikuttaa 20–30 minuutin ajan. Kun naamio on täysin kuivunut, vedä se varovasti irti reunoista. Huuhtele loput tuotteesta pois vedellä. Käytä tuotetta 2 kertaa viikossa. *VÄLTÄ SILMÄNYMPÄRYSALUETTA*
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331