Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Supermud Clearing Treatment 15 ml

Supermud Clearing Treatment 15 ml

Glamglow

GLAMGLOW’n dermatologit ovat kehittäneet SUPERMUD-naamion ehkäisemään miesten ja naisten tavallisimpia iho-ongelmia.
19,90 €

Tuotearvostelut

Heli | 27.09.2018
Loistava naamio epäpuhtaalle iholle! Voi käyttää myös yksittäisten näppyjen päällä, toimii 👍
Tanja | 4.04.2018
Aivan mahtava kasvonaamio syväpuhdistamaan ihoa. Itse käytän tuotetta alueilla, joissa on epäpuhtauksia esim. yksittäisiä näppylöitä, ja jätän naamion yöksi; ja aamulla näppylät ovat pienenentyneet. En ole kuitenkaan naamion tuoksun fani, ja siksi annan 4 tähteä.
Marianne | 11.03.2018
Aivan älyttömän tehokas ja hyvä! Auttaa epäpuhtaan ihon hoidossa varmasti! Toimii myös ennaltaehkäisevänä, ettei näpyt ”etene”. Suosittelen lämpimästi.

Lisätietoja

GLAMGLOW’n dermatologit ovat kehittäneet SUPERMUD-naamion ehkäisemään miesten ja naisten tavallisimpia iho-ongelmia. SUPERMUD on suunniteltu hoitamaan ihon epäpuhtauksia, finnejä, mustapäitä, parranajon aiheuttamia jälkiä ja sisäänkasvaneita karvoja sekä supistamaan ihohuokosia muutamassa minuutissa.
KICKS Beauty Awards 2018 -voittaja: paras kasvonaamio
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331