Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Viimeinen mahdollisuus: meikkivoiteet, pohjusteet, puuterit ja peitevärit -20% 

Supermud Clearing Treatment 15 ml

Supermud Clearing Treatment 15 ml

Glamglow

GLAMGLOW’n dermatologit ovat kehittäneet SUPERMUD-naamion ehkäisemään miesten ja naisten tavallisimpia iho-ongelmia.
19,90 €

Tuotearvostelut

Heli | 27.09.2018
Loistava naamio epäpuhtaalle iholle! Voi käyttää myös yksittäisten näppyjen päällä, toimii 👍
Tanja | 4.04.2018
Aivan mahtava kasvonaamio syväpuhdistamaan ihoa. Itse käytän tuotetta alueilla, joissa on epäpuhtauksia esim. yksittäisiä näppylöitä, ja jätän naamion yöksi; ja aamulla näppylät ovat pienenentyneet. En ole kuitenkaan naamion tuoksun fani, ja siksi annan 4 tähteä.
Marianne | 11.03.2018
Aivan älyttömän tehokas ja hyvä! Auttaa epäpuhtaan ihon hoidossa varmasti! Toimii myös ennaltaehkäisevänä, ettei näpyt ”etene”. Suosittelen lämpimästi.

Lisätietoja

GLAMGLOW’n dermatologit ovat kehittäneet SUPERMUD-naamion ehkäisemään miesten ja naisten tavallisimpia iho-ongelmia. SUPERMUD on suunniteltu hoitamaan ihon epäpuhtauksia, finnejä, mustapäitä, parranajon aiheuttamia jälkiä ja sisäänkasvaneita karvoja sekä supistamaan ihohuokosia muutamassa minuutissa.
KICKS Beauty Awards 2018 -voittaja: paras kasvonaamio
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331