Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Glamglow

Glamglow

“Instant Hollywood Glow” on GLAMGLOW’n DNA:n ja sen kaikkien tuotteiden ydin. Shannon ja Glenn Dellimore perustivat GLAMGLOW-tuotemerkin vuonna 2010, koska markkinoilta näytti puuttuvan välittömästi tuloksia ja hehkua antava ihonhoitotuote, joka tekee ihosta valokuvankauniin useiksi päiviksi. Sen myötä he alkoivat kehittää ”mud mask” -kasvonaamioita erilaisiin iho-ongelmiin. Shannon ja Glenn kehittivät ensimmäisen naamion omassa keittiössään. Kotonaan he loivat myös GLAMGLOW-pakkausten houkuttelevat, uniikit ulkoasut.

Meikkipohja

Kasvonaamiot

Brändi
Ihotyyppi
Väri
Lopputulos
Koostumus
Ominaisuus
31 tuotetta
Myydyimmät
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331
Kirjaudu sisäänLiity jäseneksi
Haluan kirjautua ensimmäistä kertaa

KICKS Club jäsenetuja:

  • Uudet jäsenet saavat 20% alennusta yhdestä tuotteesta (koskee normaalihintaisia tuotteita, ei koske Byredo-tuotteita).
  • Bonuspisteitä saat kaikista ostoksistasi, sekä myymälöissä että nettikaupassa
  • Jäsentarjoukset jopa -30%
  • Kauneusvinkkejä, inspiraatiota sekä etusija uutuuksien lanseerauksissa ja kampanjoissa
  • Kortiton ja maksuton jäsenyys

Jos olet jo KICKS Clubin jäsen mutta sinulla ei vielä ole sisäänkirjautumistunnuksia, täytä alle yhteystietosi, niin pääset hyödyntämään jäsenetuja myös kicks.fi-nettikaupassa.