Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

By Gucci pour Homme EdT 90 ml

By Gucci pour Homme EdT 90 ml

Gucci

Gucci by GUCCI pour Homme on modernin miehen esikuva ja nimikkotuoksu. Siinä on aistikkuutta, eleganssia ja maskuliinisuutta.
100,60 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
By Gucci pour Homme EdT
p767333
v37996188
Gucci
EUR
100.6

Lisätietoja

Gucci by GUCCI pour Homme on modernin miehen esikuva ja nimikkotuoksu. Siinä on aistikkuutta, eleganssia ja maskuliinisuutta.
Frida Gianninin ensimmäinen miestentuoksu on moderni chypre-tuoksu, jossa yhdistyvät visio ja perinteet.
Ylä- ja keskinuoteissa on pehmeää ja kirpeä raikkautta, jonka saavat aikaan sypressiuute ja merelliset häivähdykset (calone-ainesosa). Orvokki ja bergamotti luovat tuoksuun miehekkäitä kukkaishäivähdyksiä ja antavat sille rennon, klassisen luonteen.
Tuoksusta tekee erityisen sen ainutlaatuinen keskinuotti, jonka luonnetta vahvistavat lämmin suitsuke ja nahka ja makeutta tuovat tupakan vivahteet. Ambra antaa tuoksulle lämpöä, kestävyyttä ja syvyyttä, ja mustapippuri tuo pikantin vivahteen. Alanuotin viimeistelevät patsulin, setripuun ja santelipuun virheettömän tyylikkäät puumaiset häivähdykset.
Koko:90 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331