Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Made to Measure EdT 50 ml
Made to Measure EdT 50 ml

Made to Measure EdT 50 ml

Gucci

Made to Measure on sivistyneelle miehelle, joka pitää ainutlaatuisuudesta. Tuoksu on Gucci Fashionin ja ylellisten, mittatilaustyönä tehtyjen vaatteiden inspiroima.
86,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Made to Measure EdT
p919800
v44478790
Gucci
EUR
86.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Made to Measure on sivistyneelle miehelle, joka pitää ainutlaatuisuudesta. Tuoksu on Gucci Fashionin ja ylellisten, mittatilaustyönä tehtyjen vaatteiden inspiroima.
Ylänuotit: Käsin poimitut aniksensiemenet, tunisialaisen appelsiininkukan tisle ja paras calabrialainen bergamotti. Niiden vahvuutta lieventää pehmein provencelainen laventeli antaen hyväilevän, pehmeän ja samalla lämpimän vaikutuksen iholla – tyylikäs ja miellyttävä kuin ylellinen silkkivuori.
Keskinuotit: Katajan pikantit ja vahvistavat nuotit antavat tuoksulle sen rakenteen ja miehekkään tyylikkyyden samalla, kun srilankalainen muskotti ja mehukas luumunuotti vievät ajatukset ylelliseen kashmiriin.
Alanuotit: Täyteläisen ambran yhdistelmä yhdessä nahkamaisuuden ja puhtaan andalusialaisen leikkoruusun kanssa ilmaisee selkeää miehekästä eleganssia. Tuoksulle on ominaista paras indonesialainen patsuli: kaikille Gucci-parfyymeille tyypillinen ainesosa, joka on hienostunut ja eksoottinen sekä välittää ainutlaatuista ylellisyyttä.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331