Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Bloom Nettare Di Fiori Edp 30 ml
Bloom Nettare Di Fiori Edp 30 ml

Bloom Nettare Di Fiori Edp 30 ml

Gucci

Gucci Bloom Nettare di Fiori vangitsee täydessä kukassa olevat kukat niiden tuoksun ollessa voimakkaimmillaan ja hienoimmillaan.
76,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Bloom Nettare Di Fiori Edp
p90267061
v90267064
Gucci
EUR
76.9

Tuotearvostelut

Lisätietoja

Gucci Bloom Nettare di Fiori vangitsee täydessä kukassa olevat kukat niiden tuoksun ollessa voimakkaimmillaan ja hienoimmillaan. Alkuperäinen Gucci Bloom -tuoksu on kehitetty luovassa yhteistyössä kukkaisaksi chypre-tuoksuksi. Jasmiinin, rangoon creeper -kasvin ja tuberosan sydäntuoksuja on tehostettu naisellisilla ruusun ja osmanthus-kukan tuoksuilla. Ensituoksun puumainen ja aistillinen yhdistelmä inkivääriä ja ruusua sekä patsulin, myskin ja osmanthus-kukan pehmeät ja mystiset sävyt luovat tuoksuun syvemmän naisellisuuden tunteen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331