Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Lip Gloss Island Berry SPF 25 20 ml
Kampanja 25%

Lip Gloss Island Berry SPF 25 20 ml

Hawaiian Tropic

Viettelevän kiiltelevä loisto ja 12 tuntia kosteutusta. SPF 25 – KESKISUURI SUOJA. Laajaspektrinen UVA- ja UVB-suoja. Sisältää oksibentsonia.
5,62 €7,50 €

Tuotearvostelut

Hampus | 8.12.2017
Paras tuote, jonka olen koskaan ostanut. Tummat silmänaluset, rypyt, kuivuus, KAIKKI kohenee, kun puolikkaan painalluksen tätä voidetta jakaa kummallekin silmänympärykselle. Toimii täydellisesi myös meikin alla. Tämä on puhdasta taikuutta. Hinta on kallis mutta tuote on todellakin on sen arvoinen.
An | 31.08.2017
Paras kokeilemani silmänympärysvoide! Olen kokeillut vaikka mitä voiteita elämäni aikana, mutta nyt etsintä on ohi! Tuote, joka toteuttaa lupauksensa! Todella miellyttävän tuntuinen ja kosteuttava. Täydellinen pohjoisiin sääoloihin, sopii erityisesti kylmään talveen. Tätä on aina kylpyhuoneen kaapissa, ja ostan tätä aina uudelleen!

Lisätietoja

Viettelevän kiiltelevä loisto ja 12 tuntia kosteutusta. SPF 25 – KESKISUURI SUOJA. Laajaspektrinen UVA- ja UVB-suoja. Sisältää oksibentsonia.
KÄYTTÖOHJEET: Levitä runsaasti ja usein. VAROITUS: Liiallinen altistuminen auringolle on vakava uhka terveydelle.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331