Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Viimeinen mahdollisuus: meikkivoiteet, pohjusteet, puuterit ja peitevärit -20% 

Protective Dry Spray Oil SPF 20

Protective Dry Spray Oil SPF 20

Hawaiian Tropic

Suojaava kuivaöljy, SPF 15 – KESKISUURI SUOJA. Helli aistejasi samalla kun suojaat ja kosteutat ihoasi ihanalla koostumuksella, joka sisältää kookosta ja papaijaa.
15,95 €

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Suojaava kuivaöljy, SPF 15 – KESKISUURI SUOJA. Helli aistejasi samalla kun suojaat ja kosteutat ihoasi ihanalla koostumuksella, joka sisältää kookosta ja papaijaa. Vedenkestävä. Sisältää oksibentsonia. TUOTEOMINAISUUS: öljy-geeli.
KÄYTTÖOHJEET: Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä tuotetta 20 minuuttia ennen kuin menet aurinkoon. Kolme ruokalusikallista koko vartaloa varten. Toista käsittely usein suojan säilymiseksi. Suojaa vauvat ja pienet lapset suoralta auringonpaisteelta VAROITUS: Vältä keskipäivän voimakasta aurinkoa. Mikään aurinkosuojatuote ei anna 100 %:n suojaa. Liiallinen altistuminen auringolle on vakava uhka terveydelle. Tuotemäärän vähentäminen alentaa sen tarjoaman aurinkosuojan turvatasoa huomattavasti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331