Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Protective Dry Spray Oil SPF 20

Protective Dry Spray Oil SPF 20

Hawaiian Tropic

Suojaava kuivaöljy, SPF 15 – KESKISUURI SUOJA. Helli aistejasi samalla kun suojaat ja kosteutat ihoasi ihanalla koostumuksella, joka sisältää kookosta ja papaijaa.
15,95 €

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Suojaava kuivaöljy, SPF 15 – KESKISUURI SUOJA. Helli aistejasi samalla kun suojaat ja kosteutat ihoasi ihanalla koostumuksella, joka sisältää kookosta ja papaijaa. Vedenkestävä. Sisältää oksibentsonia. TUOTEOMINAISUUS: öljy-geeli.
KÄYTTÖOHJEET: Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä tuotetta 20 minuuttia ennen kuin menet aurinkoon. Kolme ruokalusikallista koko vartaloa varten. Toista käsittely usein suojan säilymiseksi. Suojaa vauvat ja pienet lapset suoralta auringonpaisteelta VAROITUS: Vältä keskipäivän voimakasta aurinkoa. Mikään aurinkosuojatuote ei anna 100 %:n suojaa. Liiallinen altistuminen auringolle on vakava uhka terveydelle. Tuotemäärän vähentäminen alentaa sen tarjoaman aurinkosuojan turvatasoa huomattavasti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331