Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Hiusklipsien ei tarvitse olla vain hiusten kiinnitystarvikkeita, vaan ne voivat toimia myös kampauksen viimeisenä silauksena. Valitse klipsit, jotka sopivat omaan hiusväriisi ja mielialaasi. Hauska klipsi voi olla yksityiskohta, joka tuo mielenkiintoa mitäänsanomattomaan kampaukseen. Toisina päivinä taas yksinkertainen ja tyylipuhdas musta tai ruskea klipsi on paras valinta. Hiustesi mallista ja pituudesta riippuen voit kiinnittää ylös kaikki hiukset tai vain osan niistä.
Valitse sellainen klipsimalli, jossa on hyvä pito, niin se pysyy paikallaan koko päivän. Pienet klipsit sopivat useimmiten ohuisiin hiuksiin suuria paremmin, kun taas paksut hiukset edellyttävät luonnollisesti suurempia ja vahvempia klipsejä. Kicksiltä löydät kattavan valikoiman hiusklipsejä ja muita hiustarvikkeita, joiden avulla voit luoda kauniita ja koko päivän kestäviä kampauksia.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331