Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Dry Clean Brown Volumizing & Refreshing Dry Shampoo 300 ml

Dry Clean Brown Volumizing & Refreshing Dry Shampoo 300 ml

Lernberger Stafsing

Antaa hiuksillesi lisävolyymia ja rakennetta. Kuiva tuote, joka antaa matan lopputuloksen ja raikastaa hiukset shampoopesujen välissä.
21,20 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Dry Clean Brown Volumizing & Refreshing Dry Shampoo
p920586
v44502557
Lernberger Stafsing
EUR
21.2

Tuotearvostelut

K | 4.10.2018
Tämä ollut luottotuotteeni yli 10 vuotta. Huippu hyvä tummille hiuksille, peittää hieman tyvikasvua ja freesaa tukkaa kivasti.
E | 11.03.2018
Antaa sopivasti tuuheutta ja rakennetta hiuksiin. Helpottaa liukkaiden hiuksien muotoilua. Pitää hiukset puhtaana hyvin kaksikin päivää ja ruskea sävy peittää vielä tyvikasvun.
L | 28.02.2018
Pitää hiukset puhtaan näköisenä pitkään ja antaa mukavasti volyymiä, plussaa myös ruskeasta sävystä joka peittää tyvikasvun ja tuoksukin on ihana :)

Lisätietoja

Antaa hiuksillesi lisävolyymia ja rakennetta. Kuiva tuote, joka antaa matan lopputuloksen ja raikastaa hiukset shampoopesujen välissä. Ihanteellinen tuote lisävolyymia tarvitseville hiusten osille
Ravista pulloa voimakkaasti kunnes kuulet pullon sisällä olevan kuulan äänen. Suihkuta kuivaan hiuspohjaan noin 10 sentin etäisyydeltä ja anna kuivua. Harjaa/ravistele pois ylimäärä ja muotoile hiukset sormin.
Koko:300 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331