Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Dry Shampoo Divine Dark 200 ml
Dry Shampoo Divine Dark 200 ml
Kampanja -20%

Dry Shampoo Divine Dark 200 ml

Batiste

Palauta väsyneiden hiusten elinvoima. Anti-Damage Technology -koostumuksen sisältävä viikoittainen tehohoito kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ennennäkemättömällä tavalla.
5,52 €
6,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Dry Shampoo Divine Dark
p881626
v43257674
Batiste
EUR
5.52

Tuotearvostelut

Katja | 2.03.2018
Erittäin hyvä kuivashampoo tummille hiuksille. Pitää hiukset puhtaan näköisinä koko päivän. Antaa myös ihanaa tuuheutta ohuille hiuksille.
Aleksandra | 23.02.2018
Erittäin hyvä kuivashamppoo! Olen itse huomannut, että jos laittaa kuivashamppoota illalla ennen nukkumaanmenoa, niin aamulla hiukset näyttää ihan puhtailta. Suosittelen kokeilemaan :)
Rosa | 21.02.2018
Tummalle hiukselle täydellinen ja pitää rasvaisuuden poissa pitkään. Tummaa ainetta saattaa kuitenkin jäädä esm. kynsien alle.

Lisätietoja

Palauta väsyneiden hiusten elinvoima. Anti-Damage Technology -koostumuksen sisältävä viikoittainen tehohoito kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ennennäkemättömällä tavalla. Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja ravitut jo yhdellä käyttökerralla.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331