Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Dry Shampoo Divine Dark 200 ml
Dry Shampoo Divine Dark 200 ml

Dry Shampoo Divine Dark 200 ml

Batiste

Palauta väsyneiden hiusten elinvoima. Anti-Damage Technology -koostumuksen sisältävä viikoittainen tehohoito kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ennennäkemättömällä tavalla.
8,95 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Katja | 2.03.2018
Erittäin hyvä kuivashampoo tummille hiuksille. Pitää hiukset puhtaan näköisinä koko päivän. Antaa myös ihanaa tuuheutta ohuille hiuksille.
Aleksandra | 23.02.2018
Erittäin hyvä kuivashamppoo! Olen itse huomannut, että jos laittaa kuivashamppoota illalla ennen nukkumaanmenoa, niin aamulla hiukset näyttää ihan puhtailta. Suosittelen kokeilemaan :)
Rosa | 21.02.2018
Tummalle hiukselle täydellinen ja pitää rasvaisuuden poissa pitkään. Tummaa ainetta saattaa kuitenkin jäädä esm. kynsien alle.

Lisätietoja

Palauta väsyneiden hiusten elinvoima. Anti-Damage Technology -koostumuksen sisältävä viikoittainen tehohoito kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ennennäkemättömällä tavalla. Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja ravitut jo yhdellä käyttökerralla.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331