Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Dry Shampoo Original 200 ml
Kampanja -20%

Dry Shampoo Original 200 ml

Batiste

Palauta väsyneiden hiusten elinvoima. Anti-Damage Technology -koostumuksen sisältävä viikoittainen tehohoito kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ennennäkemättömällä tavalla.
5,20 €
6,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Dry Shampoo Original
p881611
v43257526
Batiste
EUR
5.2

Tuotearvostelut

Eveliina | 11.03.2018
Olen kokeilut monta kuivashampoita, mutta Batiste on kyllä paras, etenkin tämä Original. Tätä tuotetta löytyy aina minun kylpyhuoneessa.
Taru | 7.03.2018
Olen kokeillut kaikenlaisia mahdollisia muita kuivashampoita, mutta palaan Batisteen kyllä aina uudelleen, sillä mikään ei ole vetänyt tälle vertoja. Auttaa pesuvälien aikana huomattavasti, vähentää tukan rasvaisuutta, mutta ei jätä hiusta omituisen tuntuiseksi tai kankeaksi. Monen aamun pelastaja.
Wilma | 21.02.2018
Loistava kuivashampoo, joka palauttaa hiuksille raikkauden. Valkoinen jauhe vaatii hieman työstämistä hiuspohjaan rasvaisuuden poistamiseksi.

Lisätietoja

Palauta väsyneiden hiusten elinvoima. Anti-Damage Technology -koostumuksen sisältävä viikoittainen tehohoito kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia ennennäkemättömällä tavalla. Hiuksista tulee ihanan pehmeät ja ravitut jo yhdellä käyttökerralla.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331