Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Heat Styling Protection

Heat Styling Protection

Björn Axén

Haluatko antaa hiuksillesi parhaan mahdollisen lämpömuotoilusuojan? Heat Styling Protection hoitaa hiuksiasi ja suojaa niitä samalla aina 220 °C:seen.
21,99 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Haluatko antaa hiuksillesi parhaan mahdollisen lämpömuotoilusuojan? Heat Styling Protection hoitaa hiuksiasi ja suojaa niitä samalla aina 220 °C:seen. Täydellistä suoristusraudan ja kihartimen käyttäjälle.
Heat Styling Protection antaa hiuksille pientä tukea, ja sen kevyt koostumus  sopii kaikille hiustyypeille. Ainutlaatuinen MiruStyle X-HP -ainesosa suojaa hiuskuituja lämpömuotoilun aikana. Rikastettu keratiinilla, mineraalipitoisilla merilevillä ja aminohapoilla sekä hiuksia suojaavalla ja kiiltoa antavalla B5-vitamiinilla. Sisältää myös UV-suojan auringonkukkaöljystä.
Koko:150 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331