Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Beard Balm 75 ml
Beard Balm 75 ml
Beard Balm 75 ml

Beard Balm 75 ml

House 99

Eri partatyylien kokeilu vaatii hieman rohkeutta. Valitsit minkä tyylin tahansa, on parran ja hiusten oltava täydellisen hoidetut.
25 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Beard Balm
p90156249
v90156250
House 99
EUR
25

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Eri partatyylien kokeilu vaatii hieman rohkeutta. Valitsit minkä tyylin tahansa, on parran ja hiusten oltava täydellisen hoidetut. Kun kasvojen karvoitusta on aika siistiä, on tämä kevyt ja voidemainen tuote täydellinen apuväline parran pituuteen katsomatta. Seriously Groomed Beard & Hair Balm hoitaa keskipitkää ja pitkää partaa ja tekee siitä helposti käsiteltävän. Parta tasoittuu ja saa rakennetta. Tuote hoitaa ja pitää parran siistinä koko päivän. Voidaan käyttää myös keskipitkiin tai pitkiin hiuksiin, jotka vaativat hieman rakennetta tai hoitoa. Täydellinen ennen lyhyiden tai keskipitkien hiusten muotoilua: lisää pitoa ja hoitaa. Kevyt 2-in-1-hoitotuote parran ja hiusten muotoiluun.

Uskomme, että voisit pitää myös näistä

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331