Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

Fixing Spray 150 ml
Fixing Spray 150 ml

Fixing Spray 150 ml

House 99

Tight Grip Fixing Spray for Men ‑hiuskiinne on täydellinen kampauksille, joiden halutaan pysyvän paikoillaan. Voimakas pito ja luonnollinen lopputulos ilman näkyviä jälkiä.
19 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Fixing Spray
p90156241
v90156242
House 99
EUR
19

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Tight Grip Fixing Spray for Men ‑hiuskiinne on täydellinen kampauksille, joiden halutaan pysyvän paikoillaan. Voimakas pito ja luonnollinen lopputulos ilman näkyviä jälkiä. Täydellinen hieman pidemmille hiuksille. Pitää hiukset hallinnassa ja antaa luonnollista kiiltoa. Hiuskiinteet voivat rasittaa hiuksia, minkä vuoksi olemme suunnitelleet tämän tuotteen erityisen huolellisesti ja käyttäneet vain kuutta ainesosaa (vertaa tavallisen hiuskiinteen 15 ainesosaan) ja keskittyneet siihen, että se säilyttäisi hiusten vahvuuden ja tarjoaisi pitkäkestoista pitoa. Kestää kosteutta. Etuna on myös, että tuote on helppo huuhdella pois. David Beckhamin quiff-hiustyylin innoittama. Tight Grip Hair Spray ‑hiuskiinne pitää hiukset paikoillaan ja antaa luonnollista ja tervettä kiiltoa. Sisältää vain kuutta ainesosaa (vertaa tavallisen hiuskiinteen 15 ainesosaan). Säilyttää hiusten vahvuuden ja tarjoaa pitkäkestoista pitoa. Hiuskiinne sopii täydellisesti pitkille hiuksille ja kestää kosteutta ja hikoilua. David Beckhamin vuoden 2014 hiustyyli on monipuolinen ja ajaton, ja se on ollut Tight Grip Fixing Spray for Men ‑tuotteen innoituksena. David Beckham antoi quiff-tyylille modernin ilmeen leikkaamalla hiukset lyhemmiksi sivuilta ja lisäämällä tyyliin rentoutta ja huolettomuutta.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331