Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

3-in-1 Beard Purifier 150 ml
3-in-1 Beard Purifier 150 ml
3-in-1 Beard Purifier 150 ml

3-in-1 Beard Purifier 150 ml

House 99

Parran peseminen voi vaikuttaa helpolta, mutta sen tekeminen on oikein onkin haastavampaa. Siisti parta vaatii hyvän pohjan: puhtaat partakarvat ja puhtaan ihon.
20 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
3-in-1 Beard Purifier
p90156227
v90156228
House 99
EUR
20

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Parran peseminen voi vaikuttaa helpolta, mutta sen tekeminen on oikein onkin haastavampaa. Siisti parta vaatii hyvän pohjan: puhtaat partakarvat ja puhtaan ihon. Hoidettua partaa on helppo käsitellä muotoiltaessa tai ajettaessa. Jos haluat pitää parran puhtaana ja lian poissa, oikea ja tehokas puhdistustapa on aivan ehdoton. Tehopuhdistava parranpuhdistusaine on koostumukseltaan voidemainen, ja se sisältää mustaa hiiltä ja ginsengiä, jotka valmistelevat partasi mitä tahansa varten. Toimii kaikille pituuksille lyhyestä parrasta hyvin pitkään. Irrottaa parrasta ihohiutaleet jo ensimmäisellä käyttökerralla. Parran ihmekuuri. Tämä ei ole vain shampoo: se hoitaa partaa ja ihoa ja valmistelee sinut lähikontaktia varten. Ainutlaatuisen voidemainen ja musta koostumus kiillottaa hellävaraisesti ja hoitaa partaa samalla, kun se irrottaa lian ja epäpuhtaudet.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331