Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

The Scent Intense EdP 50 ml
The Scent Intense EdP 50 ml
The Scent Intense EdP 50 ml
The Scent Intense EdP 50 ml

The Scent Intense EdP 50 ml

Hugo Boss

BOSS THE SCENT INTENSE -tuoksu perustuu maailmanlaajuisesti menestyneisiin BOSS THE SCENT- ja BOSS THE SCENT for her -tuoksuihin. Se on uusi luku tässä viettelevässä tarinassa.
84,70 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
The Scent Intense EdP
p89683615
v89683617
Hugo Boss
EUR
84.7

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

BOSS THE SCENT INTENSE -tuoksu perustuu maailmanlaajuisesti menestyneisiin BOSS THE SCENT- ja BOSS THE SCENT for her -tuoksuihin. Se on uusi luku tässä viettelevässä tarinassa. Tuoksun tehostettu voimakkuus vetoaa jokaisen BOSS-miehen ja BOSS-naisen aisteihin.
BOSS THE SCENT INTENSE -tuoksut ovat kuin lemmenrohtoja, sillä miesten tuoksu sisältää runsaasti maninkahedelmää, kun taas naisten tuoksuun on lisätty paahdettua kaakaota. Tuoksut ovat entistäkin vastustamattomampia viettelevien tuoksuvivahteidensa ansiosta. Miesten tuoksussa on kardemummaa ja sekä miesten että naisten pohjatuoksussa on vaniljaa.
Miesten tuoksun ylänuotit ovat intensiivisempiä ja mausteisempia inkiväärin ja kardemumman ansiosta. Eksoottisen maninkahedelmän hienot keskinuotit kehittyvät asteittain täyteen loistoonsa. Pohjatuoksuun lisätty vanilja puolestaan täydentää täyteläistä nahkan vivahdetta ja vahvistaa tuoksun magneettista viehätysvoimaa entisestään.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331