Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Woman EdP 50 ml
Woman EdP 50 ml
Woman EdP 50 ml
Woman EdP 50 ml
p88221270
v88221271
Hugo Boss
EUR
79.9

Woman EdP 50 ml

Hugo Boss

HUGO Woman on hedelmäinen kukkaistuoksu, jossa on epäsovinnaista, poikamaista luonnetta ja joka yhdistää luonnolliset ja uraauurtavat molekyylit odottamattomalla tavalla.
79,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

HUGO Woman on hedelmäinen kukkaistuoksu, jossa on epäsovinnaista, poikamaista luonnetta ja joka yhdistää luonnolliset ja uraauurtavat molekyylit odottamattomalla tavalla.
Tuoksu yhdistää perinteiset naiselliset ja odottamattomat miehekkäät nuotit, mikä luo kontrastin tuoksunuottien ja aistimusten välille ja määrittelee näin uudelleen naisellisiin tuoksuihin liittyviä konventioita sekä korostaa HUGOn minimalistista glamouria.
Ylänuotit: Kypsät boysenmarjat ja pirskahteleva italialainen mandariini yhdistyvät Himalajan punaisen ruohon yrttiseen ja vuoristoiseen raikkauteen. Tuoksun avausnuotti henkii inspiraatiota, seikkailua ja uuden kokemuksen viehätystä.
Keskinuotit: Arabialainen jasmiini ja ylenpalttinen, salaperäisen hedelmäinen musta luumu yhdistävät kurjenmiekan eleganssiin ja intialaisen mustan teen savuiseen intensiteettiin, joka luo odottamattoman poikamaisen vivahteen. HUGO Womanin keskinuotti on jännittävä sekoitus juovuttavaa naisellisuutta ja miehistä juonikkuutta.
Alanuotit: Alanuotit tuottavat yllätyksen – vangitsevat puunuotit sekä hohtava santelipuu täydennettynä setripuulla sekä naisellisen ambran lämmöllä. Alanuotit ovat kiehtovia ja ihanan täyteläisiä, kermaisia ja vahvoja, ja niissä on tyylikästä modernia kuivuutta.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331