Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Kids Pocket Size Sun Lotion SPF 30 50 ml

Kids Pocket Size Sun Lotion SPF 30 50 ml

NIVEA

Antaa välittömästi turvallisen aurinkosuojan. Ihanteellinen UVA- ja UVB-suodattimien tasapaino. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti tahraamatta. Vähentää aurinkoallergian riskiä.
10,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kids Pocket Size Sun Lotion SPF 30
p89431557
v89431558
NIVEA
EUR
10.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Antaa välittömästi turvallisen aurinkosuojan. Ihanteellinen UVA- ja UVB-suodattimien tasapaino. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti tahraamatta. Vähentää aurinkoallergian riskiä. Ensimmäinen aurinkosuoja, joka suojaa myös vaatteitasi UV-suodattimen aiheuttamilta keltaisilta tahroilta. Vedenkestävä. Aurinkosuojakerroin 30. Kaikille ihotyypeille – kehitetty erityisesti lapsille. Kätevä taskukoko käsilaukkuun tai esim. päiväkotiin.
Levitä oikea määrä saavuttaaksesi aurinkosuojakertoimen mukaisen suojan. Ota jokaiseen vartalonosaan (kädet, reidet, sääret ja pohkeet, kasvot, rinta, selän ylä-/alaosa) aurinkovoidetta sellaisen paksun viivan verran, joka ylettyy ranteesta keskisormen päähän ja levitä. Levitä uudelleen kylvyn/pyyhekuivauksen jälkeen.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331