Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

SPF 50 Mineral Sunscreen Face 30 ml

SPF 50 Mineral Sunscreen Face 30 ml

Clinique

Erittäin kevyt, miltei näkymätön, täysin mineraalipohjainen aurinkosuoja. Äärimmäisen miellyttävä tuote herkällekin iholle. Hellävarainen tuote soveltuu käytettäväksi myös silmänympärysiholla.
29 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
SPF 50 Mineral Sunscreen Face
p88730431d
v88730433
Clinique
EUR
29

Tuotearvostelut

Antonia | 27.05.2019
Toimii täydellisesti meikin alle, tuntuu kevyeltä. Olen super-tyytyväinen!
Eeva | 12.05.2019
Hyvä aurinkosuoja paljon meikkaaville! Ei jätä vaaleaa kalvoa iholle, ja tuntuu iholle asetuttuaan kosteusvoiteelta. Meikkivoide ei hajoa tän päällä eikä tuote tunnu vaikuttavan muutenkaan meikin pysyvyyteen. Ei aiheuta mulla ihon oireilua (näppylöitä tai ihottumaa), mikä on harvinaista aurinkosuojien kanssa. Mulla on kuiva ja herkkä iho sekä silmät, ja tää oli tosi tervetullut löytö :)

Lisätietoja

Erittäin kevyt, miltei näkymätön, täysin mineraalipohjainen aurinkosuoja. Äärimmäisen miellyttävä tuote herkällekin iholle. Hellävarainen tuote soveltuu käytettäväksi myös silmänympärysiholla. Teknisten ominaisuuksiensa ansiosta tuote muodostaa iholle huomaamattoman suojaavan kalvon. Läpikuultava ihonväristä riippumatta. Öljytön.
Koko:30 ml
Ihotyyppi:Sekaiho
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331