Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

Thermal Spray 100 ml
Thermal Spray 100 ml
Thermal Spray 100 ml
Kampanja -20%

Thermal Spray 100 ml

BABOR

Kosteuttava lähdevesi Aachenin lähteestä Saksasta. Vesi tuo iholle mineraaleja ja hivenaineita, kuten rautaa, sulfaattia, magnesiumia, kalsiumia, kaliumia ja natriumia.
12,21 €
15,26 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Thermal Spray
p94000644
v94000645
BABOR
EUR
12.208

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Kosteuttava lähdevesi Aachenin lähteestä Saksasta. Vesi tuo iholle mineraaleja ja hivenaineita, kuten rautaa, sulfaattia, magnesiumia, kalsiumia, kaliumia ja natriumia. Ne ovat tärkeässä asemassa ihon luonnollisen vastustuskyvyn, aineenvaihdunnan ja kosteustasapainon ylläpitämisessä. Ne tasapainottavat, rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Pienikokoinen pakkaus on helppo ottaa mukaan matkalle, kuntosalille tai rannalle. Voit suihkuttaa tuotetta iholle missä tahansa oletkin. Meikin päälle suihkutettuna se tekee raikastavan vaikutelman. Ihana tuoksu, mutta ei väriaineita.
Suihke sopii kasvovedeksi ja osaksi ihonpuhdistusrutiinia. Se toimii kosteusruiskeena tai raikastavana sumutteena. Käytä milloin tahansa päivän aikana kasvoille ja vartalolle. Vinkki! Tuote on täydellinen varuste matkalla. Se toimii kasvoja ja vartaloa kosteuttavana suihkeena lennolla ja rannalla, päivällä tietokoneen edessä tai meikin kiinnittämisessä ja raikastamisessa.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331