Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

PowerPlump Lip Balm Big O
ONLY AT KICKS

PowerPlump Lip Balm Big O

Buxom

Silkkisen koostumuksen ansiosta PowerPlump Lip Balm antaa huulille heti intensiivisista kosteutta. Koostumus reagoi luonnolliseen pH-arvoosi ja antaa huulille persoonallisen roosan sävyn.
24 €
Big O

Tuotearvostelut

Riina | 20.12.2018
(Itsellä sävy Big O) Hauska vaihtoehto perus huulirasvoille, tulen hankkimaan toisenkin sävyn. Väri muuttuu oman ph-arvon mukaan, mutta luonnollisesti. Tuote kihelmöi aluksi huulilla, mutta vain vähän. Söpö pakkaus!

Lisätietoja

Silkkisen koostumuksen ansiosta PowerPlump Lip Balm antaa huulille heti intensiivisista kosteutta. Koostumus reagoi luonnolliseen pH-arvoosi ja antaa huulille persoonallisen roosan sävyn. Täytelöittävät ainesosat antavat huulille volyymia saman aikaisesti kun kosteuttavat ainesosat pehmentävät ja hoitavat huulia.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331