Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Gradual Day Tan Body
Gradual Day Tan Body
Gradual Day Tan Body
Gradual Day Tan Body

Gradual Day Tan Body

James Read

Ylellisesti kosteuttava voide, joka sisältää hieman itseruskettavia aineita, sinulle, joka haluat luonnollisesti päivettyneen ihon ympäri vuoden ilman liiallista väriä.
29,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Ylellisesti kosteuttava voide, joka sisältää hieman itseruskettavia aineita, sinulle, joka haluat luonnollisesti päivettyneen ihon ympäri vuoden ilman liiallista väriä. Antaa iholle kauniin kullanhohtoisen ”auringon hellimän” ihonsävyn. Sisältää hyaluronihappoa, aloe veraa, Co-Enzyme Q10:tä ja punalevää.
Ota pieni määrä tuotetta James Read Tanning Mitt -levityskintaaseen ja levitä tasaisesti iholle. Levitä tuotetta järjestelmällisesti ja varmista, että kaikki vartalon alueet on käsitelty. Anna tuotteen imeytyä ihoon ennen pukeutumista. Käytä 1–2 kertaa viikossa ja pese kädet aina käytön jälkeen.
Koko:200 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331