Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt! -20% Päivävoiteista 21.7 asti! Ei koske tuotemerkkiä La Mer. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Pamper Duo Pack Giftbox
Pamper Duo Pack Giftbox
ONLY AT KICKS

Pamper Duo Pack Giftbox

Starskin

Tarvitsetko rentouttavaa omaa aikaa? The Gold Mask™ ja Hollywood Hand Model™ hemmottelevat kuivaa ihoa ja kuivia käsiä. Ne saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja näyttämään nuoremmalta.
17,50 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Tarvitsetko rentouttavaa omaa aikaa? The Gold Mask™ ja Hollywood Hand Model™ hemmottelevat kuivaa ihoa ja kuivia käsiä. Ne saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja näyttämään nuoremmalta.
• The Gold Mask™ on ylellinen bioselluloosanaamio, joka sisältää runsaasti iltahelokkiuutetta (56 %) ja kolloidista kultaa. Ihosi saa uuden elämän vain 15 minuutissa: siitä tulee täyteläinen, kosteutettu ja hehkuva – valmis vaikka punaiselle matolle!
• Hollywood Hand Model™ on ainutlaatuinen patentoitu käsinaamio, joka ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Se korjaa ja nuorentaa karheita käsiä ja kynsinauhoja vain 15 minuutissa.
The Gold Mask™:
1. Puhdista ja kuivaa kasvot.
2. Levitä naamio ohjeiden mukaan. Poista naamio 15 minuutin kuluttua ja hiero jäljelle jäänyt seerumi ihoon. Älä huuhtele pois.
Hollywood Hand Model™:
1. Avaa pakkaus repäisemällä katkoviivaa pitkin. Ota käsinaamiot pakkauksesta. 2. Erota varovasti seerumilla kostutetut sisäpinnat toisistaan, ennen kuin pujotat käsineet puhtaisiin käsiin.
3. Tiivistä käsineet ranteista tarroilla, jotta ne pysyvät hyvin paikallaan.
4. Riisu käsineet 15 minuutin kuluttua ja hävitä. Hiero jäljelle jäänyt seerumi varovasti käsiin. Käsiä ei tarvitse huuhdella käsittelyn jälkeen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331