Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 18.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee Postin lähetyksiä). Lue lisää >>

Revitalift Laser Glycolic Acid Pads 30 pce
Revitalift Laser Glycolic Acid Pads 30 pce
Revitalift Laser Glycolic Acid Pads 30 pce
Revitalift Laser Glycolic Acid Pads 30 pce

Revitalift Laser Glycolic Acid Pads 30 pce

Loreal

Iän myötä ihon uusiutuminen hidastuu. Kuolleet ihosolut kerääntyvät ihon pinnalle estäen anti-age-ihonhoitotuotteiden optimaalista toimintaa.
16,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Revitalift Laser Glycolic Acid Pads
p89997886
v89997887
Loreal
EUR
16.5

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Iän myötä ihon uusiutuminen hidastuu. Kuolleet ihosolut kerääntyvät ihon pinnalle estäen anti-age-ihonhoitotuotteiden optimaalista toimintaa. Revitalift Laser -kuorintalaput sisältävät glykolihappoa ja ne auttavat poistamaan kuolleita ihosoluja ja auttavat muiden ihonhoitotuotteiden imeytymistä iholle. Koostumus auttaa silottamaan ryppyjä ja tekemään ihon sävystä tasaisemman. TULOKSET: - 1 KÄYTTÖKERRAN JÄLKEEN: iho on kirkkaampi, sileämpi ja heleämpi. - 4 VIIKON JÄLKEEN: iho on tasaisemman sävyinen (+22 %)*, ihon pinta on sileämpi (+44,2 %)*, rypyt ovat silottuneet**, iho on nuorekkaamman näköinen. *Kliininen objektiivinen arviointi, 62 naista. / **Kliininen objektiivinen arviointi, (rypyt kulmakarvojen välissä), 39 naista Käytä yksi kuorintalappu iltaisin tavanomaisen ihonpuhdistuksen jälkeen.
Levitä tuotetta kasvoille pyörivin liikkein. Vältä silmänympärysaluetta ja huulia. Tuotetta on jo kuorintalapussa, sinun ei tarvitse kostuttaa kuorintalappua. Tuotetta ei huuhdella pois - anna nesteen imeytyä iholle. Levitä sen jälkeen anti-age-yövoidettasi.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331