Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Smooth Clearing Sugar Scrub 50 ml
Smooth Clearing Sugar Scrub 50 ml

Smooth Clearing Sugar Scrub 50 ml

Loreal

Koe uusi L'Oréal Paris -kasvojenkuorintageeli, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkaan valikoituja kuorivia ainesosia: 3 hienojakoista, 1 % luonnollis...
13,70 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Taru | 8.04.2019
Sokerit kuorivat hyvin, mutta eivät kuitenkaan ärsytä ihoa. Tuoksu on hyvä ja jättää ihon todella pehmeäksi käytön jälkeen.
Karoliina | 7.03.2018
Tuoksuu hyvältä, ja on mukava käyttää. Vähentää ihon rasvaisuutta ja puhdistaa ihohuokosia. Käyttö on miellyttävää. Ei kirvele. Tekee kasvot ja huulet erittäin pehmeäksi. Arjen luksusta.

Lisätietoja

Koe uusi L'Oréal Paris -kasvojenkuorintageeli, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän tarkkaan valikoituja kuorivia ainesosia: 3 hienojakoista, 1 % luonnollista alkuperää olevaa sokerilaatua (ruskea, vaalea ja valkoinen) ja kiivinsiemeniä. Koostumus sisältää myös eteeristä, rauhoittavasta vaikutuksestaan tunnettua piparminttuöljyä ja puhdistavasta vaikutuksestaan tunnettua sitruunaruohoa. Koostumus rauhoittaa ihoa, vähentää epäpuhtauksia ja tekee siitä puhtaan, raikkaan ja silkinpehmeän. Käytä kasvoille ja huulille. Kevyt ja hoitava, miellyttävän tuoksuinen geelikoostumus antaa ainutlaatuisen puhdistuskokemuksen.