Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

LUNA Mini 2 Fuchsia
LUNA Mini 2 Fuchsia
LUNA Mini 2 Fuchsia
LUNA Mini 2 Fuchsia
LUNA Mini 2 Fuchsia
Kampanja -20%

LUNA Mini 2 Fuchsia

Foreo

LUNA™ mini 2 on tehokas ihonpuhdistusharja, joka sopii kaikille ihotyypeille sen kolmen eri puhditusvyöhykkeen ansiosta.
102,80 €128,50 €
Fuchsia

Tuotearvostelut

Martta | 12.01.2019
En pystyisi enään olemaan ilman tätä! Tekee ihosta niin pehmeän ja sileän joka kerta. Plussaa pitkäkestoisesta akusta, latasin ensimmäisen kerran kolme kuukautta sitten kun sain tämän ja päivittäisen käytön jälkeen akku ei ole toistaiseksi loppunut vieläkään!
Annikki | 27.09.2018
Olen käyttänyt tätä noin kaksi viikkoa ja olen huomannut selvän eron. Ihohuokoset pienentyivät, ihon sävy tasaantui, ihon pinta tasaantui ja sileni. Puhdistus on niin helppoa ja hygieenistä. Käytin ennen kasvoharjaa ja sen puhtaanapito oli joskus kiireessä melko hankalaa, joten pidän tämän tuotteen helppoudesta niin käytössä, kuin puhdistaessa. Olen ladannut sen 1 kerran ja vielä monta kuukautta käyttöaikaa samalla latauksella!
Jenni | 2.03.2018
Siitä taitaa olla kuukausi, kun tämä saapui luokseni. Mitään valtavaa muutosta ihossani en ole vielä huomannut, vaikka olen säännöllisesti kasvoni sillä pessyt. Pesun jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja kyllä sen huomaa, onko pessyt tällä vai ei. Laite myös kuorii kivasti ja iho tuntuu käytön jälkeen puhtaalta.. Kuitenkaan epäpuhtaudet eivät ole juurikaan vähentyneet. Ehkä odotukseni olivat liian korkealla tai sitten minun ihoni kanssa tämä vaatii enemmän aikaa. Kuintenkin ihan kiva laite. Helppo käyttöinen ja helppo pitää puhtaana.

Lisätietoja

LUNA™ mini 2 on tehokas ihonpuhdistusharja, joka sopii kaikille ihotyypeille sen kolmen eri puhditusvyöhykkeen ansiosta. T-Sonic™-värähtelyn säädettävät kahdeksan eri intensiteettiä takaavat räätälöidyn ihonpuhdistuskokemuksen. Ultrahygieeniset ja hellävaraiset silikoninystyt ovat 35 kertaa hygieenisemmät kuin nylonharjakset. Harjaan ei tarvita erillisiä vaihtoharjaspäitä ja akku kestää jopa 300 käyttökertaa yhdellä täydellä latauksella. 8 000 T-Sonic™-värähtelyä minuutissa tekee hellävaraisen kuorinnan; poistaa kuolleen ihosolukon ja meikinrippeet sekä puhdistaa ihohuokoset 99,5 prosenttisesti liasta ja öljystä. Vain minuutti aamuin illoin riittää tekemään ihosta raikkaamman ja tasaisemman näköisen. Laite on täysin vedenkestävä.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331