Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

LUNA play Pearl Pink
LUNA play Pearl Pink
LUNA play Pearl Pink
LUNA play Pearl Pink

LUNA play Pearl Pink

Foreo

Pienestä koostaan huolimatta LUNA™ play on suuri innovaatio.
29,70 €
Pearl Pink
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
LUNA play
p89154323
v89154325
Foreo
EUR
29.7

Tuotearvostelut

Outi | 17.12.2018
Vastaa todellakin kooltaan macaron-leivosta. Kätevä pieni laite joka on mukava lisä ihonhoitoon. Helppo ottaa matkalle mukaan. Miinusta ns. "kertakäyttöisyydestä".

Lisätietoja

Pienestä koostaan huolimatta LUNA™ play on suuri innovaatio. Tämä pieni ja hauska kasvoharja – kuin macaron-leivos – tarjoaa kokonaisvaltaisen kasvojenpuhdistuselämyksen ja on kätevä malli tutustua LUNA™-sarjaan. LUNA™ play poistaa hellävaraisesti kuolleen ihosolukon ja meikinrippeet sekä puhdistaa ihohuokoset 99,5 prosenttisesti liasta ja öljystä. Puhdistuksen jälkeen ihosi tuntuu pehmeältä ja sileältä sekä saa välittömästi kauniin hehkun. Tämä ultrahygieeninen silikoniharja on 35 kertaa hygieenisempi kuin nylonharja. LUNA™ play kasvoharjan käyttöaika on 100 minuuttia ja sitä suositellaan käytettäväksi minuutin ajan aamuin illoin. Näppärä ja tehokas harja on saatavilla seitsemässä eri värissä.
Käyttö:
• Poista ensin meikki, levitä sitten iholle valitsemasi ihonpuhdistustuote ja kostuta LUNA™ play.
• Käynnistä LUNA™ play painamalla kerran laitteen takapuolella olevaan nappia. Aloita puhdistus kevyin pyörivin liikkein.
• Ole erityisen varovainen silmien ympärillä, puhdista silmien aluset tehden hitaita liikkeitä sisältä ulospäin. Koko kasvojen puhdistus kestää yhden minuutin.
Tuloksena pehmeä, sileä ja kauniisti hehkuva iho!
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331