Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Lancôme Mister Big Mascara & Diesel Only the brave classique -50%. Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin.

The Cleansing Oil 200ml
The Cleansing Oil 200ml

The Cleansing Oil 200ml

La Mer

”Cleansing Oil poistaa ihosta myrkkyjä. Koostumus sisältää ravitsevia öljyjä ja muuttuu veden kanssa kosketuksiin joutuessaan ylelliseksi, pehmeäksi voiteeksi.
85,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
The Cleansing Oil
p89456533
v89456534
La Mer
EUR
85.9

Lisätietoja

”Cleansing Oil poistaa ihosta myrkkyjä. Koostumus sisältää ravitsevia öljyjä ja muuttuu veden kanssa kosketuksiin joutuessaan ylelliseksi, pehmeäksi voiteeksi. Miracle Broth™ hemmottelee ihoa tärkeillä ravintoaineilla, jotka antavat iholle paljon kosteutta ja elinvoimaa. Täydellinen silmä- ja kasvomeikin poistoon.
Käännä pulloa ja sekoita luonnolliset jauhemaiset helmet öljyn kanssa. Hiero kuivaan ihoon ja lisää hieman vettä, jolloin tuote muuttuu nestemäiseksi vaahdoksi. Huuhtele vedellä ja levitä sitten The Tonic.”
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331