Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Bubble Sheet Mask Facial Mask
Bubble Sheet Mask Facial Mask
Bubble Sheet Mask Facial Mask
Bubble Sheet Mask Facial Mask
Bubble Sheet Mask Facial Mask
Bubble Sheet Mask Facial Mask
Kampanja -20%

Bubble Sheet Mask Facial Mask

Glamglow

Vaahtoava, kerran viikossa käytettävä puhdistusnaamio, joka tekee ihosta tyytyväisen. Puhdas iho on suuri ilo.
7,12 €
8,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Bubble Sheet Mask Facial Mask
p89940735
v89940736
Glamglow
EUR
7.12

Tuotearvostelut

Päivi | 17.12.2019
Todella kiva naamio. Naurussa pidättelemistä, koska kuplat saa naamion näyttämään pelottavalta. Puhdistaa ja iho ihana naamion jälkeen. Suosittelen!
Pihla | 4.03.2018
Todella hyvä tuote. Puhdistaa ihon erinomaisesti. Puhdistaa myös meikin jämät ihosta, eikä jätä meikkiä ihoon. Iho tuntuu käsittelyn jälkeen puhtaalle ja virkistyneelle.
Tiina testaa | 21.02.2018
Hintaansa nähden ja arkkinaamioksi, hyvä naamio! Puhdistaa ihon hyvin ja naamion jälkeen iho tuntuu raikkaan puhtaalta! Kertanaamioksi aivan mahtava!

Lisätietoja

Vaahtoava, kerran viikossa käytettävä puhdistusnaamio, joka tekee ihosta tyytyväisen. Puhdas iho on suuri ilo. Ensimmäinen happea antava ja syväpuhdistava, vihreää TEAOXI®-teetä sisältävä naamio auttaa paljastamaan ihon todellisen hehkun ja syväpuhdistaa ihon vain kolmessa minuutissa. Levitettäessä bambunhiiltä sisältävä naamio aktivoi hapensaannin ja 3D-vaahtokokemuksen, joka raikastaa ja puhdistaa ihoa välittömästi ja poistaa meikin.
★ Taita pakkaus auki ★ Kostuta kasvot ★ Levitä tuotetta koko kasvoille ★ Happea antavat mikrokuplat alkavat muodostua 60 sekunnin kuluessa ★ Anna vaikuttaa 3 minuuttia ★ Poista naamio hieromalla kasvoja jäljellä olevilla puhdistusainekuplilla ★ Huuhtele kasvot haalealla vedellä
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331