Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Calendula Sooth Masque 100 ml
Kampanja -20%

Calendula Sooth Masque 100 ml

Kiehls

Kiehl’sin Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque -geelinaamio hoitaa väsyneen näköistä tai kuivuudesta kärsivää ihoa. Se virkistää ihoa ja lisää sen elinvoimaisuutta jo viidessä minuutissa.
35,92 €
44,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Kiehl’sin Calendula & Aloe Soothing Hydration Masque -geelinaamio hoitaa väsyneen näköistä tai kuivuudesta kärsivää ihoa. Se virkistää ihoa ja lisää sen elinvoimaisuutta jo viidessä minuutissa. Naamio sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Se kosteuttaa, rauhoittaa ja virkistää ihoa jo viidessä minuutissa. Voit käyttää tuotetta säännöllisesti enintään 3 kertaa viikossa tai rauhoittavana kertahoitona esimerkiksi lentomatkan, stressaavan työpäivän tai unettoman yön jälkeen.
Koko:100 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331