Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Activ Retinol 0,5 30 ml

Activ Retinol 0,5 30 ml

Dermaceutic

Solujen luonnollista uusiutumista stimuloiva seerumi, joka vähentää vanhenemisen merkkejä iholla. Ehkäisee ryppyjen ja pienten juonteiden muodostumista sekä ihon sameutta ja elottomuutta.
75 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Solujen luonnollista uusiutumista stimuloiva seerumi, joka vähentää vanhenemisen merkkejä iholla. Ehkäisee ryppyjen ja pienten juonteiden muodostumista sekä ihon sameutta ja elottomuutta. Iho näyttää nuorekkaammalta, virkeämmältä ja hehkuvalta. Tasoittaa myös ihon sävyä. Sopii normaalille, herkälle ja tummalle iholle.
Levitä kasvoille ja kaulalle iltaisin ennen kasvovoiteen levittämistä. Älä käytä tuotetta, jos iho on ärtynyt tai vahingoittunut. Vältä tuotteen joutumista silmiin ja limakalvoille. Vältä auringossa oleskelua ilman korkean suojakertoimen aurinkosuojaa tuotteen käytön aikana. Totuttaudu tuotteeseen vähitellen. Älä käytä muuta kuorivaa yövoidetta samaan aikaan.
Pieniin juonteisiin ja ryppyihin vaikuttavat ainesosat: retinoli 1 % Antioksidanttiset ainesosat: C- ja E-vitamiini Kosteutta sitovat aineet: pantenoli ja allantoiini Stimuloivia mineraaleja, ihoa eheyttäviä keramideja ja kolesterolia