Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Revitalizing Hydrating Serum 30ml
Revitalizing Hydrating Serum 30ml
Kampanja -20%

Revitalizing Hydrating Serum 30ml

La Mer

Hoitava seerumi, joka pisara pisaralta antaa iholle uutta elinvoimaa ja hemmottelee ihoa tehokkaalla ja legendaarisella Miracle Broth™ -ainesosalla.
151,12 €
188,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Hoitava seerumi, joka pisara pisaralta antaa iholle uutta elinvoimaa ja hemmottelee ihoa tehokkaalla ja legendaarisella Miracle Broth™ -ainesosalla. Mikropisarat imeytyvät nopeasti ja virkistävät ihoa. Välitön kosteuttava vaikutus tekee virkistävästä seerumista keitaan, joka säilyy koko päivän. Lime Te -tiiviste — tehokas antioksidantti, joka hoitaa ja suojaa ihoa ympäristön vaikutuksilta. Iho saa uutta täyteläisyyttä, ja juonteet katoavat, kun ihon luonnollinen korjausmekanismi toimii paremmin. Iho näyttää kauniilta ja nuorekkaalta. Se huokuu elinvoimaa.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331