Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt! -20% Päivävoiteista 21.7 asti! Ei koske tuotemerkkiä La Mer. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Regenerating Intensive Treatment
SUPERSALE -30% ALE-hinnasta

Regenerating Intensive Treatment

Dr Hauschka

Dr. Hauschkan valikoituja luonnonaineita sisältävät tehokuurit täydentävät päivittäistä ihonhoitorutiinia, kun iho on epätasapainossa ja tarvitsee normalisoivia aineita.
33,27 €
67,90 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Dr. Hauschkan valikoituja luonnonaineita sisältävät tehokuurit täydentävät päivittäistä ihonhoitorutiinia, kun iho on epätasapainossa ja tarvitsee normalisoivia aineita. Vaihdevuosien ihon tehokuuri tasapainottaa vaihevuosi-ikäisen ihoa. Rubiinin, hopeapitoisen argentiitin, siveydenpuun, kimikin, luonnollisen lähdeveden ja ruusuveden yhdistelmä rauhoittaa ja vahvistaa ihoa. Se auttaa häivyttämään pigmenttimuutoksia, joita voi esiintyä vaihdevuosioireyhtymästä kärsivillä henkilöillä.
Aamulla: Puhdistuksen jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle suihkutetaan noin viisi kertaa Intensive Treatment -suihketta kasvoveden sijaan. Taputtele aine hellävaraisesti ihoon ja levitä sitten viimeisenä Dr. Hauschka -päivävoide.
Illalla: Puhdista iho Dr. Hauschka -puhdistusvoiteella. Suihkuta iholle sitten Intensive Treatment -tuotetta. Älä levitä iholle muita tuotteita tämän jälkeen. Käytetään 28 päivän kuurina.
Koko:40 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331